Professionelen

Bij Luko Interieur maken we niet alleen interieur op maat voor particulieren, we werken ook geregeld samen met professionelen. Schrijnwerker, architect, projectontwikkelaar, standenbouwer, winkeluitbater… en op zoek naar interieuroplossingen? Op zoek naar een partner voor meubelen en inrichting op maat, denk dan aan Luko Interieur. Wij helpen graag!

Winkelinrichting kledingwinkel
Kantoorinrichting De Vrije Ruimte

Van winkelinrichting tot standenbouw

Eigenaar van een winkel? Op zoek naar een nieuwe inrichting voor je pand? Bij ons kan je terecht voor zowel winkelinrichting , een kantoor op maat gemaakt, horeca-inrichting en zoveel meer. We begrijpen dan ook dat in je bedrijf de ruimtes zo goed mogelijk moeten benut worden. Daarom gaan we graag met u aan de slag. Wat heb je nodig, hoeveel ruimte is er ter beschikking, moet het interieur aansluiten bij het volledige imago van uw bedrijf, … ? Wij helpen tot in de laatste details.

Ook wanneer je reeds een volledig plan van aanpak of ontwerp hebt, of zelfs een volledig uitgetekend plan kan je bij ons terecht voor de uitvoering. Wij zorgen er graag voor dat het nieuwe interieur kwalitatief en vooral duurzaam is.

Op zoek naar interieur op maat?

Contacteer ons

Diensten

Architect, standenbouwer, schrijnwerker… ? Wij maken meubelen en inrichting op maat

Op zoek naar een uitvoerende partij voor kwalitatieve interieurprojecten op maat? Als professionele partner helpen wij graag bij het realiseren van verscheidene projecten. Een herinrichting van een winkel, de opbouw van een beursstand, verzagen van materialen…

Vanaf het eerste contact zitten we samen om alle plannen en ideeën te overlopen. Wij werken verder aan bestaande plannen, of tekenen deze volledig uit. Wij stellen ons op als uitvoerende partij, met of zonder plaatsing, volledig zoals jij als professional het wilt. Wanneer alle plannen perfect op punt staan gaan we over tot de productie in ons eigen atelier. Alle materialen komen aan en worden 100% op maat gemaakt: zagen, frezen, afplakken, verlijmen, monteren, … Het is dan ook volledig aan jou om aan te geven wat er allemaal moet gebeuren.

Doordat we beschikken over een ruim machinepark zijn alle projecten in hout bij ons mogelijk. Met behulp van onze CNC kunnen wij bijvoorbeeld heel specifiek gaan frezen. Met onze plakmachine zorgen we dan weer voor een mooie afwerking van alle plaatmaterialen. Ook een pers hebben we tot onze beschikking. Op zoek naar een partner die gewoon materialen op de juiste maat kan snijden? Ook daarvoor kan je bij ons terecht!

Alle kwalitatieve projecten op maat kunnen door jou afgehaald worden in ons atelier, of wij helpen bij het leveren/plaatsen bij je klant. De keuze ligt volledig bij u.