Referenties

  • Alles
  • Badkamers
  • Bureau- en kantoorinrichting
  • Dressings
  • Keukens
  • TV- en Haardmeubelen

Projecten Luko Interieur

Met meer dan 40 jaar ervaring op de teller hebben we bij Luko Interieur tal van projecten die we graag met jou delen. Elk project wordt zorgvuldig door onze vakmensen uitgevoerd. Specialist voor interieur op maat. Neem een kijkje in de gerealiseerde projecten van Luko Interieur, laat je inspireren en maak een afspraak om ook jouw kasten op maat te ontwerpen.

Bij tal van projecten starten we met het maken van een plan wanneer je bij ons langs komt. Deze 3D tekening vormt voor ons de basis voor het opmaken van een correcte offerte. Jij kiest namelijk zelf  de stijl en het budget van jouw maatwerk. Voor particulieren werken we graag elke stap uit: 3D tekeningen, productie én plaatsing van kwalitatieve interieuroplossingen op maat. Wij produceren alles in-house, in ons atelier in Lievegem (Oost-Vlaanderen) hebben wij de nodige machines staan om jouw interieur de kwalitatieve afwerking te bezorgen die jij wenst. Jouw nieuwe kasten zullen dan ook 10-tallen jaren mee blijven gaan!

 

Interieur voor particulieren en professionelen

Ben jij zelf een professioneel ondernemer op zoek naar een partner voor maatkasten, maatwerk of productie van plannen? Ook daarvoor kan je bij Luko Interieur terecht. Zo werkten we in het verleden reeds samen met vele architecten voor de uitvoering van hun plannen. Of werken we samen met bouwonderneming voor de uitvoering van het interieur in nieuwbouw projecten zoals woningen en appartementen.

Ben je zelf een schrijnwerker, maar heb je niet de nodige machines om een project te realiseren? Wij werken in ons atelier jouw meubelen op maat uit en jij levert ze zelf bij je klanten.

Op zoek naar een partner voor de inrichting van een winkel, kantoor of ander professioneel gebouw? In het verleden werkten we met verschillende partijen samen voor de realisaties van horeca zaken, kledingwinkels, opticiens, standenbouwen en zoveel meer.