Particulieren

Bij Luko Interieur zijn we gespecialiseerd in het realiseren van jouw (totaal)inrichting. Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, dressing, slaapkamer, haardmeubel, livingkast… Wij gaan er graag mee aan de slag, of het nu een volledig nieuwe inrichting is, of een verbouwing van een bestaande. Bij ons is elk interieur maatwerk, tekenen van een ontwerp, productie van jouw kasten én plaatsing. Wij zijn gespecialiseerd in interieur voor particulieren.

Living met open haard en ingebouwde kasten met moderne look.
Witte, moderne keuken voor klein budget.

Interieur voor particulieren, 100% maatwerk

Omdat al onze producten gefabriceerd worden in ons eigen, professioneel atelier, zijn al onze producten volledig persoonlijk en op maat gemaakt. Bovendien hebben ze ook nog eens een kwaliteit die voldoet aan alle de normen die jij als klant wenst.

Bij ons start alles met een plan, wat zijn je dromen, stijlen en keuzes voor jouw droominterieur? Nog geen idee hoe de nieuwe keuken er moet uitzien? Geen probleem! Wij tekenen alles uit op maat in een eerste ontwerp, in 3D. We overlopen alles samen met jou en stemmen af op jouw smaak, of dat nu modern, eigentijds of landelijk is. Zo krijg je als klant een goed idee over hoe het eindresultaat van jouw inrichting er zal gaan uitzien. Je hoeft dus niet op voorhand bij een interieurarchitect langs, dat geld steek je liever in je nieuwe badkamer, keuken of dressing!

Op zoek naar interieur op maat?

Contacteer ons

Diensten

Maatkasten, het interieur op jouw maat

Na offerte komen we bij jou thuis langs voor het opmeten van de ruimtes waar je nieuw interieur zal gebouwd worden. Alles wordt op maat uitgetekend en we starten met de productie in ons atelier in Lievegem. Daar verzagen en frezen we al het plaatmateriaal volledig op maat volgens plan en geven we de platen een kwalitatieve afwerking. Dit alles met een modern machinepark waardoor alles mogelijk is: zaagmachine, plakmachine, CNC, afkanten, pers … Onze vakmensen monteren de door jouw gekochte meubelen en pakken alles netjes in voor transport en plaatsing bij jou thuis.

Doordat alles bij ons geproduceerd wordt kunnen wij al je projecten en dromen waarmaken. Je kiest volledig zelf de indeling, kleuren, materialen en accessoires. Beschik je over een groot of klein budget? We kijken samen welke materialen we het best gebruiken om een kwalitatief product af te leveren binnen jouw budget. Zo produceren wij al meer dan 40 jaar interieur voor paticulieren.