Marmerlook keuken met grote kastenwand en pivoterende, ingewerkte deuren.

Moderne keuken met marmerlook

In deze nieuwbouwwoning is de keuken één van de vele eyecatchers in het interieur. Door de grote ramen, gepositioneerd achteraan de woning werd een mooie, open ruimte gecreëerd met een hypermoderne uitstraling. De moderne keuken werd afgewerkt met een werkblad in marmerlook. Zo heb je de wow-factor van marmer, maar de voordelen van een Keramiek werkblad: niet poreus, handig in onderhoud!

Door gebruik te maken van moderne, maar toch tijdloze kleuren wordt deze keuken met eiland een succes voor vele jaren. Gebruiksgemak, maar ook gezorgd voor een strakke afwerking stonden centraal in het maken van dit ontwerp.

Marmerlook keuken met grote kastenwand en pivoterende, ingewerkte deuren.
Witte keuken met zwart keukeneiland in marmerlook.
Moderne keuken met keukeneiland in kleuren zwart en wit.
Witte keuken met marmerlook werkblad én zwarte toestellen.

Kolomkasten én doorloopdeuren

De keuken staat verbonden met de andere leefruimtes op de benedenverdieping. Het is een schoolvoorbeeld van open wonen. Door gebruik te maken van een L-wand die volledig ingericht werd met praktische kolomkasten is er niet alleen plaats voor keukenmateriaal op te bergen.

De witte kastenwand heeft bovendien nog enkele verassingen in petto. Zo zit er niet alleen kastruimte en een energiezuinige koelkast in verborgen, er zitten ook 2 pivoterende deuren in verwerkt. Deze deuren geven toegang tot een kelderruimte en een berging. En dat zonder afbreuk te doen aan de mooi vormgegeven, moderne woning.

Moderne keuken op maat

Bij het ontwerpen van een keuken op maat beslis jij zelf over alles. Welke indeling wil je, waar komt de gootsteen, én de kookplaat? Hoeveel toestellen voorzie je? Wat is de beste plaats voor de vaatwasser … Wij houden rekening met jouw wensen en tekenen alles in 3D uit. Zo krijg je een goede weergave van wat het eindresultaat zal worden.

Door gebruik te maken van de nieuwste oplossingen voor inrichting zorgen we bovendien niet alleen voor gebruiksvriendelijkheid, maar ook voor een persoonlijke indeling. De gewone kasten kunnen bijvoorbeeld voorzien worden door BLUM ladesystemen, in hoekkasten kunnen we optimaal gebruik maken van de opbergruimte door Hettich draaisystemen te integreren.

Fotografie: Parlé

Een reactie achterlaten

Je e-mailadres zal niet getoond worden. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *