Marmerlook keuken met grote kastenwand en pivoterende, ingewerkte deuren.

Keukens

Bij Luko Interieur worden alle keukens op maat gemaakt. Modern, klassiek, landelijk of nog iets compleet anders. Bij Luko Interieur in Waarschoot (Lievegem) bent u aan het juiste adres. Wij zijn reeds meer dan 40 jaar specialist in het maken van keukens.

Een keuken op maat?

Contacteer ons

Een keuken op maat

Of u nu een echte chef bent, een hobbykok, of gewoon dagelijks kookt, je keuken moet degelijk en functioneel zijn. Dat weten we maar al te goed bij Luko Interieur. Sinds 1987 maken wij keukens die stuk voor stuk kwaliteit uitstralen. Samen met jou bekijken we alle mogelijkheden, alle vragen en alle noden. Zo bekomen we samen een keuken die perfect bij je aansluit qua noden én budget!

Bij ons kan je erop rekenen dat de keuken perfect aangepast is naar uw woning. We starten met het bekijken van plannen, mogelijkheden en eventuele technieken. We werken samen met de beste merken, zoals Blum, Hettich, Siemens, Miele, … om een kwalitatief resultaat te bekomen, binenn jouw budget.

Daarna komen wij bij jou thuis opmeten zodat alles tot op de millimeter perfect kan worden verzaagd. Pas dan gaan we aan de slag in ons eigen atelier in Waarschoot (Lievegem), Oost-Vlaanderen. Daar komen alle gekozen materialen toe en verwerken wij deze tot jouw droomkeuken.

Eenmaal de keuken klaar staat in ons atelier maken wij een afspraak om deze te komen plaatsen. Onze keukens worden geplaatst door mensen met echte kennis van het vak. Daarom kunnen wij een hoge kwaliteit en afwerkingsgraad garanderen.

Keuken op maat voor nieuwbouw appartement.
Moderne keuken met landelijke look.
Kom vrijblijvend langs.

Contacteer ons

Een keuken met de laatste technieken en elektrische toestellen

Techniek staat niet stil, en dat is niet anders bij keukens. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt. De nieuwste scharnieren, materialen, trends en stijlen. Maar wij gaan verder dan dat. Bij het kiezen van de juiste toestellen voor je keuken zoeken we samen naar de juiste functionaliteiten, grotes en energie-labels. Zodat je niet enkel de belangrijkste functies hebt, maar deze bovendien zo min mogelijk elektriciteit zullen verbruiken.