Inbouwkasten op maat gemaakt voor technische toestellen.

Dressings

Al meer dan 40 jaar maakt Luko Interieur maatkasten voor elke ruimte van je woning. Ons team ontwerpt gepersonaliseerde meubels op maat, die praktisch zijn, maar ook volledig passen binnen jouw woning, met de juiste kleuren, maten en afwerkingen. Een echte aanwinst voor jouw interieur dus!

Een dressing op maat?

Contacteer ons

Jouw dressing, volledig op maat gemaakt vanaf 0

Bij het kiezen van een maatkast kies je in eerste instantie voor een slimme opbergoplossing. Op maat gemaakt voor het einddoel, een dressing voor je kledij, speelgoed, zolder, … Maatkasten zijn er voor elke ruimte. Elke ruimte heeft nood aan een gepersonaliseerd opbergsysteem. Daarom werken wij jouw kast-indeling steeds op maat uit. Kies jij voor verstelbare legboorden, of toch liever voor handige schuiven van Blum? Een kledingbar mee voorzien in je kleerkast? Bij ons kies je waar, hoe hoog en op welke manier je deze wil afgewerkt zien.

Vergis je niet, ook bij kleine ruimtes en budgetten is er een snelle oplossing op maat waar je jaren mee verder kunt. Onze kasten zijn volledig afgewerkt in kwalitatieve materialen, scharnieren die jaren blijven meegaan en een soft-close systeem. Kies zelf de trekkertjes die jij het mooist, of handigst vindt, of misschien kies je zelf voor een push-to-open systeem voor een tijdloze kastenwand?

Dressing kasten met nis en ledverlichting.
Kasten op maat voor berging met wasmachine en droogkast.
Kom vrijblijvend langs.

Contacteer ons

Referenties

Slimme opbergoplossingen met maatkasten voor elke ruimte

Een open kast? Of liever een wand met deuren die alles mooi ‘verstoppen’? Bij Luko Interieur kies je dat allemaal zelf. Onze ontwerpers begeleiden je stap voor stap bij het maken van de juiste interieurkeuzes. Kies aan de hand van ons ruim stalen-aanbod voor de juiste kleuren en bekijk de vele extra opties bij ons in de winkel. Een architect helpt je bij het uittekenen van jouw droominterieur. Maatkasten die bij jou passen? Kom langs bij Luko Interieur!