Haardmeubel met zitbank in notelaarhout.

Haardmeubel met zitbank in Notelaarhout

Een modern haardmeubel, volledig op maat ontworpen door een interieurarchitect en door ons, Luko Interieur op maat uitgevoerd. Door een nauwe samenwerking en onderling overleg bekomen we een resultaat om u tegen te zeggen: een haardmeubel op maat met zitruimte.

De gashaard als centraal element  binnen het ontwerp , met een wand als resultaat die multi-functioneel gebruikt kan worden. Enkele lage kasten zorgen voor handige opbergruimte. Links is er plaats voorzien voor het plaatsen van een TV en rechts wordt daar nog een gezellige zithoek aan toegevoegd om van deze woonkamer een geweldige ruimte te maken.

Haardmeubel met TV meubel en zitbank.
Haardmeubel met zitbank in notelaarhout.
Moderne livingkast interieurarchitect.

Notelaarhout voor extra gezelligheid

De onderkasten en wand zijn ontworpen in een mooie houtstructuur. Deze versterken de haard die ook afgewerkt is met houtblokken. Het resultaat is een supergezellige, open woonruimte die uitkijkt op de tuin. In het ontwerp zijn extra zitplaatsen gecreëerd, die kunnen dienen als leeshoek, of als speelruimte voor de kinderen.

Het gehele ontwerp past perfect binnen het volledige interieur. De stoere betonnen gietvloer en gordijnen geven tegenwicht aan het op maat gemaakte meubel met een landelijke look ’n feel.

Samenwerking met interieurarchitecten

Bij Luko Interieur kan je niet enkel terecht als particulier. Ook als professional in de sector werken wij graag samen, zoals voor dit project. We hechten veel belang aan een nauwe samengewerkting, jij als interieurarchitect levert het ontwerp aan. Daarna verzorgen wij alles van opmeting, tot de productie op maat in ons eigen atelier en plaatsing door onze vakmannen.

Haardmeubel op maat met zitruimte

Nog wat extra de warmte opzoeken deze winter? Door het voorzien van een zitruimte in het totaalontwerp kan een gezellige hoek voorzien worden vlakbij de gashaard. De achterwand word mee voorzien in de houtstructuur voor extra onderhoudsgemak.

Met lage kasten onder de gashaard worden alle technische elementen van de haard mooi weggewerkt. Bovendien werd er voldoende ruimte gecreëerd om ook TV kabels, boeken, dekentjes en zoveel meer mooi te kunnen opbergen. Met maatwerk kies jij de indeling, kleuren én het ontwerp.

Ontwerp: Steven Govaerts
Fotografie: Birger Stichelbaut