Badkamer met inloopdouche en ingebouwd bad.

Badkamers

Je badkamer laten renoveren? Of op zoek naar een nieuwe badkamer? Luko Interieur is de partner voor al je badkamer projecten. Badkamers van ontwerp tot installatie, bij ons krijg je een oplossing op maat, én dat voor grote of kleine ruimtes.

Een badkamer op maat?

Contacteer ons

Een badkamer op maat, van ontwerp tot installatie.

Volledig zelf kiezen hoe jou badkamer er uit moet zien? Dat kan met maatwerk! Kies voor een badkamer op maat die volledig binnen je interieur en ruimtes past, met behoud van een optimale ruimte.

We helpen je bij het bepalen van de beste opstelling van je badkamermeubels, douche, bad… We maken een 3D ontwerp volledig op maat. Kies voor een douche, een bad, of beiden. We maken een optimaal voorstel op maat van de ruimte en jouw budget. Bij Luko Interieur ben je aan het juiste adres voor het realiseren van een badkamer van ontwerp tot installatie.

Bij Luko Interieur stopt het trouwens niet bij de meubelen. Wij sluiten ook al jouw sanitair netjes aan, zodat je direct gebruik kan maken van je nieuwe badkamer. We hangen jouw nieuw toilet op en werken aan de omkasting, ook de gootsteen, douche of badkranen worden aangesloten op de voorziene leidingen.

Corian wand in badkamer met nis en vrijstaand bad.
Badkamermeubel in houtstructuur.
Kom vrijblijvend langs.

Contacteer ons

Referenties

Al eens aan Corian® gedacht? Of een ander materiaal?

Met onze jaren ervaring in de sector weten we dat een badkamer praktisch en bovenal makkelijk onderhoudbaar moet zijn. Daarom bieden wij naast de standaard hout-oplossingen ook de mogelijkheid aan om te werken met Corian®. Dit materiaal laat ons toe om volledig naadloos je badkamer op maat te produceren. We voorzien een nis in je douche, of maken je douche volledig met Corian®, en dat in de kleur dat jouw voorkeur heeft. Niet enkel volledig op maat dus, maar ook nog eens heel gebruiksvriendelijk! Geen vuile voegen of randen meer dus.