Diensten

Totaalinrichting op maat

Luko Interieur is jouw specialist voor interieur en totaalinrichting op maat. Wij starten bij het maken van een plan, volledig volgens jouw input. We bespreken samen het ontwerp aan de hand van verschillende standpunten, in 2D en 3D en passen naar jouw wensen verder aan. Na akkoord, produceren wij de meubelen in ons eigen atelier én komen onze vakmannen ze bij jou aan huis leveren en plaatsen.

Bij ons kan je terecht voor alle interieuroplossingen op maat: keukens, badkamers, dressings, slaapkamers, haardmeubelen, livingkasten… Wij gaan er graag mee aan de slag, of het nu een volledig nieuwe inrichting is, of een verbouwing van een bestaande. Door volledig op maat te werken kunnen wij bovendien maatkasten voor particulieren maken die binnen jouw budget passen. We kiezen de juiste materialen samen uit, in de gewenste kleuren en afwerkingen en gaan op zoek naar toestellen die passen bij deze maatoplossingen. Liever energiezuinige toestellen, of toch maar de laatste technologieën in je nieuwe keuken? Bij ons beslis je dat zelf. Kom langs bij een van onze professionals en we gaan samen aan de slag.

Jouw partner voor professionele opdrachten

Ben je zelf een professional? Ook met jou werken we graag samen: binnenhuisarchitecten en andere architecten, bouwondernemingen, zaakvoerders, standenbouwers, schrijnwerkers, meubelmakers… Wij hebben ervaring met het uitvoeren van complexe projecten op maat in verschillende sectoren. Van winkelinrichting, tot standenbouw, een nieuw kantoorruimte of toonzaal. Wij nemen volledige totaalprojecten aan of voorzien enkel de productie van jouw materialen, die je aan ons atelier vervolgens zelf kan ophalen.

Wij werken samen op de manier dat jij als professional dat wilt. Of jij nu zelf de plannen uittekent als interieurarchitect, of liever enkel voor productie op ons rekent als zelfstandig schrijnwerker, zodat je de meubelen zelf kan plaatsen. Neem contact met ons op en we bespreken samen de mogelijkheden.