Inrichting woonkamer met haardmeubel en open trap.

TV- en haardmeubelen

Bij Luko Interieur helpen we je graag bij het ontwerpen van een stijlvol en mooi haardmeubel op maat. Geen haard? Maar wel graag een tv-meubel op maat gemaakt? Ook daarvoor zijn wij de juiste partner. Wij starten voor het ontwerp van jouw living en steeds bij jouw stijl, jouw ruimte.

Een TV- of haardmeubel op maat?

Contacteer ons

Een haardmeubel volledig op maat

Bij de aankoop van een haardmeubel hoort natuurlijk ook een kast op maat. En daarvoor bieden de verkopers van haardmeubelen niet altijd de beste oplossing die past bij jouw interieur. Kom daarvoor langs bij Luko Interieur. Wij komen je haard volledig opmeten en voorzien een omkasting volledig op maat.

Graag een haardmeubel en tv-meubel geïntegreerd in 1 vlak, ook dat kan bij ons. Wij kunnen bovendien ook schuiven, of kasten voorzien in het meubel waardoor jouw living niet enkel gezellig oogt, maar ook nog eens extra kastruimte beschikbaar krijgt.

Kortom wij zijn de partner voor het ontwerpen, produceren en plaatsen van TV- en haardmeubelen op maat. Wij werken de omkasting van jouw haardmeubel volledig op maat uit, of je nu een haard laten plaatsen hebt van het merk Barbas Bellfires, Dru of een compleet ander merk.

Living met open haard en ingebouwde kasten met moderne look.
Hangend TV meubel met houten achterwand.
Kom vrijblijvend langs.

Contacteer ons

Een TV kast om je woonkamer af te werken

Had je je woonkamer graag persoonlijk ingericht? Wij bekijken welke materialen, kleuren en combinaties het best werken voor jou. Een TV meubel is niet alleen mooi, maar kan ook je favoriete plek zijn om je warme dekentjes of favoriete tijdschriften in op te bergen. Daarom bekijken we samen welke indeling het beste werkt voor jouw inrichting.

Ook bieden wij de mogelijkheid om valse wanden te plaatsen, zodat je niet enkel heel gemakkelijk je TV toestel omhoog hangt, maar bovendien al de kabels kan laten verdwijnen in deze wand. Een mooi, strak én kwalitatief afgewerkt product. Daarvoor ben je bij Luko aan het juiste adres.