Bureau met verschuifbare tafel.

Bureau- en kantoor inrichting

Een kantoor kan je maar beter op maat inrichten. Een goede werkomgeving is dan ook key voor het behalen van goede resultaten. Kies voor een handig bureau met voorzieningen voor kabels, een lichtrijke inrichting én de nodige electronica op de juiste plaatsen. En dat niet enkel voor op locatie, ook thuis kan je een kantoorruimte best zo goed mogelijk inrichten.

Een bureau op maat?

Contacteer ons

Een bureau op maat

Werk je vaak van thuis? Maar heb je hier nog geen goed ingerichte ruimte voor? Bij Luko Interieur kunnen we met maatwerk het nodige doen om je thuiswerk-corner optimaal in te richten. Een bureaublad op maat gemaakt, binnen de grote van de ruimte. Enkele kasten om je materiaal in op te bergen onder je bureau, of afzonderlijk? Met maatwerk kies je voor vrijheid.

Bureau met verschuifbare tafel.
Bureau met verschuifbare tafel en eigen werkomgeving.
Kom vrijblijvend langs.

Contacteer ons

Kantoorinrichting op maat

Ook voor de volledige inrichting van een kantoorruimte hebben wij de nodige ervaring opgebouwd. We voorzien kasten die jouw noden ondersteunen. Al gedacht aan kasten die de nodige koude lucht kunnen aantrekken voor je server? Past je printer wel in die kastenwand? Kan je allerhande elektronica kwijt in je kast? Met een kantoorinrichting op maat is alles mogelijk. Wij werken een plan uit op maat van jouw vraag.

In ons atelier produceren we het plan dat we voor jou uittekenden met moderene machines en kwalitatieve materialen. Zo kan jij jarenlang gebruik maken van een bureel dat aansluit op de laatste nieuwe normen.