Lichtrijke keuken in eikenhout.

Lichtrijke keuken in eikenhout

De renovatie van je keuken kan zorgen voor een compleet nieuwe look van je interieur. Deze ruimte van een woning uit de jaren ’90 kreeg een volledig nieuwe inrichting. Een  nieuw ontwerp van de keukenopstelling  zorgt voor een  opener gevoel in de woning. Het resultaat? Een lichtrijke keuken in eikenhout.

Het bureau krijgt ook mee een centrale plaats in de keuken, met een bureautafel die verschuifbaar is op een railsysteem. Het uibreken van de muur tussen bureau en keuken zorgt ervoor dat beide ruimtes nu een veel opener gevoel krijgen.

Keukeneiland met eettafel.
Moderne keuken met eiland.
Moderne keuken met keukenblok.
Eettafel op maat.
Lichtrijke keuken in eikenhout.
Keuken met eiland en eettafel.

Moderne en warme keuken

Keuze van de juiste materialen is zo belangrijk bij het renoveren van je woning. Bij deze nieuwe keuken brengt het eikenhout warmte in de woning, bovendien contrasteert het mooi met de strakke gietvloer. Door eikenhout te combineren met wit wordt een keuken ontworpen die zijn moderne touch niet snel zal verliezen.

Keukeneiland met eettafel

Keukeneilanden worden tegenwoordig in bijna elke nieuwe keuken geïntegreerd. Het is een makkelijke manier om extra werkruimte te creëren en geeft je keuken bovendien een meer open gevoel. Er zijn tal van mogelijkheden, je kiest bij maatwerk zelf het formaat, de indeling en de kleuren.

Wat dacht je ervan om een eettafel mee te integreren aan je keukeneiland? Wel zo leuk om met het gezin dagelijks samen te kunnen eten. En dat alles vlakbij je keuken.

Keuken op maat

In oudere woningen wordt vaak gestoot op een moeilijke indeling door de vele muren. Muren die schuin lopen, gesloten ruimtes, … noem maar op. Met een keuken op maat kan elke ruimte op zich bekeken worden en kunnen we met een oplossing komen die op maat van jouw woning gemaakt is.

Kies zelf welke toestellen je op welke plaats in je keuken wilt. Enkele vrijhangde legboorden zorgen niet alleen voor extra opbergruimte. Je maakt je keuken er echt je eigen plekje mee. Plaats er je favoriete kookboeken op, of maak je keuken wat groener met een leuk plantje.

Wij voorzien in het ontwerp van je keuken op de beste plekken stopcontacten, zodat je keuken niet alleen mooi is, maar ook nog eens functioneel. Al nagedacht waar jij je koffiemachine zal plaatsen?

Ontwerp: Steven Govaerts