Witte keuken met keukeneiland in hout

Witte keuken met eiland

Bij het ontwerp werd gekozen voor een moderne, witte keuken met een eiland. Door het kookeiland wordt extra werkruimte gecreërd. In het keukeneiland werden bovendien nog langs 2 zijden extra kasten geïntegreerd, in een hout accent.

Het kookvuur wordt niet zoals gewoonlijk mee in het eiland geïntegreerd, maar afzonderlijk tegen de muur voorzien waar de nutsvoorzieningen lagen. Handig voor het aansluiten van de dampkap!

Witte keuken met keukeneiland in hout
Witte keuken met eiland

Dubbele ovens van Siemens

Voor de toestellen werd er gekozen voor de goede prijs-kwaliteit van Siemens. Bij het ontwerp stellen wij steeds de vraag wat jouw voorkeur is van toestellen. 1 of meerdere ovens, een koelkast met of zonder diepvries, een inductiekookplaat of gasvuur? En waar plaatsen we alle toestellen: naast elkaar, onder elkaar… We passen het plan aan volgens jouw voorkeur.

Na de bestelling van jouw op maat gemaakte keuken zorgen we dat alle toestellen aanwezig zijn voor de tijd dat we bij jou langs komen voor de plaatsing. We leveren de toestellen en sluiten alles netjes aan, zo kan jij direct aan de slag in je gloednieuwe keuken.

Keukeneiland met gootsteen

Een keukeneiland hoeft niet enkel dat te zijn. Meer en meer wordt er gekozen voor een optie waar met behulp van enkele barkrukken een gezellige hoek gecreërd wordt waar het ontbijt kan genuttigd worden. Er wordt een extra eetplek voorzien als het ware.

Voor het werkblad werd gekozen voor een naadloze oplossing, de gootsteen werd daarom onder het blad verlijmd. In combinatie met een moderne kraan bekom je zo een keuken die enkel maar gemakkelijk is in onderhoud.

Graag enkele stopcontacten geïntegreerd in het eiland? Ook dat kan met een ontwerp op maat. Handig voor je keukentoestellen zoals keukenrobot of mixer, maar ook je tablet of smartphone even snel opladen kan. Wij voorzien 1 of meerdere stopcontacten op de gewenste plek, en sluiten bovendien alles netjes aan.