Legrabox Blum
Blum

Legrabox

Elegantie in beweging

Een strak, elegant ontwerp in combinatie met hoogwaardige materialen bepalen hoe LEGRABOX eruitziet. De ladezijwanden zijn aan de binnen- en buitenkant recht. Ze zijn slechts 12,8 mm dik. Alle onderdelen zijn perfect op elkaar afgestemd en vloeien harmonieus in elkaar over.

LEGRABOX heeft een volledig nieuw kleurenconcept. LEGRABOX maakt een brede waaier aan toepassingen mogelijk voor laden en binnenladen, voorraadladen en binnenvoorraadladen. In elke woonruimte staat LEGRABOX goed.

Designvarianten

Naast LEGRABOX pure met matte, metalen oppervlakken en een strak ontwerp van de ladezijwanden wordt een tweede variant aangeboden: LEGRABOX free met grote designelementen. Ze passen perfect in het ontwerp van de ladezijwanden en creëren open- en lichtheid.

LEGRABOX free biedt veel vrijheid qua vormgeving, omdat u uiteenlopende materialen kunt gebruiken zoals glas, hout of steen. Deze optie is uitsluitend verkrijgbaar voor voorraadladen met hoogte C.

Montage en verstelling

Veiligheid is bij LEGRABOX van bij de montage gegarandeerd. Het front wordt gewoon in de houdpositie gehangen en dan comfortabel vastgeklikt. U kunt de montage zelfs uitvoeren als een voorraadlade reeds ingehangen is.

Ook demonteren is een fluitje van een cent. Dankzij de houdpositie kan zelfs een persoon alleen heel brede fronten zonder moeite demonteren.

LEGRABOX is driedimensionaal in te stellen in de hoogte, de neiging en zijdelings. Zowel in laden als voorraadladen – voor een precies voegbeeld.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Maak een afspraak


Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.