Keuken in klassieke look

Bij het ontwerp werd gekozen voor een tijdloze keuken met klassieke look, en 100% kwaliteit. Zo blijft je keuken up-to-date voor de komende 20 jaar. De kleurencombinaties zijn natuurlijk, met een subtiele hint van hout in verwerkt.

Ook het werkblad is uitgevoerd in donkere, natuurlijke kleuren, om zo het geheel mooi verder af te werken.

Ruimte voor persoonlijkeheid met een nis

De huishoudelijke sfeer bewaren is voor deze klant super belangrijk. Er wordt in het ontwerp daarom niet enkel gekozen voor handige kasten op maat. De combinatie van kolomkasten en leuke accenten met nissen zorgt voor de mogelijkheid om eigenheid aan de inrichting toe te voegen. In de winter leuk voor wat kerstdecoratie, in de zomer voor een fris bloemetje! Of liever enkele leuke fotokaders, of je favoriete kookboeken. Het kan allemaal.

De eerste stap van het project? Het volledig op maat uittekenen van de keuken met input van de klant. Een eerste draft wordt voorgesteld en bijgestuurd tot de klant 100% tevreden is over het ontwerp. Materialen kiezen we samen, aan de hand van verschillende stalen, inspiratie en ervaring. Het resultaat, een tijdloze keuken met klassieke look. Na goedkeuring gaan we met het project verder aan de slag en wordt alles op maat gezaagd, afgeplakt en op maat samen gestoken. Onze vakmannen komen de keuken bij jou thuis plaatsen.

Keuken in een hoek

Waar nieuwe woningen vaak grotere ruimtes hebben, is die luxe er niet altijd bij renovaties van woningen. En zo ook bij de renovatie van deze keuken. Tijdens het klantenbezoek gaan we samen op zoek naar de beste indeling van de ruimte, ophangsystemen en kastenindelingen. Op die manier ontstaat een keuken waar de klant volledig aan meegewerkt heeft.

Jij bent de kok in je keuken, dus vinden wij, bij Luko Interieur, het belangrijk dat jij je weg erin vind. Liever je fornuis links, en je gootsteen rechts? Geen probleem. Bij de renovatie kunnen wij waterleidingen onder de kasten op andere plaatsen voorzien, en ook elektriciteit tot op een bepaald niveau aanpassen. Daarom zijn wij een totaalpartner, we gaan tot het uiterste om jou als klant zo goed mogelijk te helpen.