Partner voor al uw projecten

Bij Luko Interieur werken we niet alleen voor particulieren, maar werken we ook voor en samen met professionelen. Schrijnwerker, architect, projectontwikkelaar, standenbouwer, winkeluitbater… en op zoek naar interieuroplossingen? Kwalitatieve projecten op maat, denk dan aan Luko Interieur. Wij helpen graag!

LEES MEER

Van winkelinrichting tot standenbouw

Hebt u een zaak? Bent u op zoek naar een nieuwe inrichting voor je bedrijf? Bij ons kan u terecht voor zowel winkelinrichting als een kantoor op maat gemaakt.

We begrijpen dan ook dat in uw bedrijf de ruimtes zo goed mogelijk moeten benut worden. Daarom gaan we graag met u aan de slag. Wat heeft u nodig, hoeveel ruimte is er ter beschikking, moet het interieur aansluiten bij het volledige imago van uw bedrijf, … ? Wij helpen u tot de laatste details.

Ook wanneer u reeds een volledig plan van aanpak heeft, of zelfs reeds een uitgetekend plan kan u bij ons terecht. Wij zorgen er graag voor dat het nieuwe interieur kwalitatief en vooral duurzaam is.

Architect, standenbouwer, Schrijnwerker… ?

Op zoek naar een uitvoerende partij voor uw kwalitatieve projecten op maat? Als professionele partner helpen wij u graag bij het realiseren van verscheidene projecten. Een herinrichting van een winkel, de opbouw van een stand, versnijden van materialen…

Vanaf het eerste contact zitten we samen om alle plannen en ideeën te overlopen. Wij werken verder aan bestaande plannen, of tekenen deze volledig uit. Of stellen ons op als uitvoerende partij, met of zonder plaatsing.

Wanneer alle plannen perfect op punt staan gaan we over tot de productie in ons eigen atelier. Alle materialen komen aan en worden 100% op maat gemaakt: zagen, frezen, afplakken, verlijmen, monteren, … Het is dan ook volledig aan u om aan te geven wat er allemaal moet gebeuren.

Doordat we beschikken over een ruim machinepark zijn alle projecten in hout bij ons mogelijk. Met behulp van onze CNC kunnen wij bijvoorbeeld heel specifiek gaan frezen. Met onze plakmachine zorgen we dan weer voor een mooie afwerking van alle plaatmaterialen. Ook een pers hebben we tot onze beschikking. Op zoek naar een partner die gewoon materialen op de juiste maat kan snijden? Ook daarvoor kan u bij ons terecht!

Alle kwalitatieve projecten op maat kunnen door u afgehaald worden in ons atelier, of wij helpen u bij het leveren/plaatsen bij uw klant. De keuze ligt volledig bij u.

Projecten