De nieuwste interieurtrends

Voor de nieuwste interieurtrends bent u bij Luko Interieur aan het juiste adres. Wij zijn op de hoogte van de laatste nieuwe trends op vlak van interieur. Maar ook de nieuwste technieken voor uw keuken, badkamer, dressing, kantoor, winkel… en nog zoveel meer volgen wij op de voet op.

Met meer dan 40 jaar ervaring hebben wij bovendien voldoende kennis en ervaring om u te adviseren bij de keuzes van materialen. Op die manier proberen we tot een resultaat te komen waarmee u als klant 100% tevreden bent. Zo worden enkel materialen gebruikt die perfect in uw budget zullen passen, groot of klein. Materialen waarvan wij steeds garant staan voor de kwaliteit.

Zo kan u bij ons de nieuwste lade-indelingen van Blum of Hettich in uw interieur gebruiken. Maar ook voor de beste keukentoestellen van tal van fabrikanten kan u bij ons terecht. Miele, Novy, Whirpool en AEG zijn maar een greep uit ons aanbod voor uw keukentoestellen.

Een nieuwe badkamer in gedachten? Ook daar innoveren we met de nieuwste materialen! Een gemakkelijk onderhoud van uw douche is bij ons dan ook gegarandeerd door het gebruik van innovatieve materialen. Al eens gedacht aan Corian om een inloopdouche te maken?

Andere interieurvragen zoals dressings, meubelen, kantoor- of winkelinrichting. We gaan samen met u op zoek naar de beste manier om al uw dromen te integreren. En dat met behulp van de laatste interieurtrends.

Aarzel niet, contacteer ons en we gaan op zoek naar een oplossing om al uw interieurvragen op te lossen! Want bij Luko Interieur staan we garant voor al uw interieur op maat.