Ta'or Lades
Blum

Ta’Or Box

Het revolutionaire boxsysteem voor houten lades

TA’OR BOX is onze houten gemonteerde lade die uitblinkt door haar fijne afwerking en vooruitstrevende techniek. Wat inbouwmaten en verwerking betreft, is zij één op één uitwisselbaar met LEGRABOX van Blum. TA’OR BOX wordt gekenmerkt door slanke ladezijkanten, strakke lijnen en oneindig veel mogelijkheden.

Design

De TA’OR BOX beschikt over een ruime keuze aan kleur- en vormgevingsmogelijkheden. Dankzij de smalle en rechte ladezijkanten kan de ruimte in de lade optimaal benut worden. Het ladefront is eenvoudig te monteren dankzij het unieke clipmechanisme. De lades zijn verkrijgbaar als driezijdige lade of als binnenlade.

Ruime kleur- en vormgevingsmogelijkheden

TA’OR BOX biedt u verschillende mogelijkheden om de lade helemaal aan te passen aan uw interieur. De lade is verkrijgbaar in 4 kleuren houtfineer: natuur eikenhout, natuur notenhout, esdoorn en zwart ingekleurde yaya. Daarnaast zijn er 2 kleuren houtdecor beschikbaar: Nebraska eik en Bardolino eik en 4 kleuren uni-decor: wit, zwart, onyx grijs en Dakar. De kleuren van de binnen- en buitenzijde van de lade kunnen bovendien onafhankelijk van elkaar gekozen worden.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Maak een afspraak


Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.