Landelijke keuken met geïntegreerde gootsteen

Landelijke keuken

Landelijke keuken in een open ruimte

Na een volledige vernieuwing van de ruimte door de klant was het aan ons om de inrichting van de keuken te verzorgen. Samen met de klant werd er gekeken hoe deze ruimte het best kon ingedeeld worden. Er werd gekozen voor een landelijke keuken die perfect past bij de uitstraling van de rest van de woning. Door de afbraak van een muur werd een ruimte gecreëerd met veel licht, een open keuken past hier dan ook perfect in. Doordat de keuken geplaatst wordt in een L-vorm wordt een moeilijke opbergplaats gecreëerd in de hoek. Daarom werd er gekozen om gebruik te maken van onder andere een Moving Corner en Legraboxen. Er wordt opbergruimte gecreëerd waarin u al de kookbenodigdheden niet enkel makkelijk op te bergen zijn, maar bovendien ook nog makkelijk te bereiken zijn.

Landelijk geheel

Door gebruik van materialen die heel natuurlijk ogen, wordt een stijl gecreëerd die perfect past binnen deze Fermette. De houtstructuur van de kasten geven die uitstraling een extra boost. Deze gecombineerd met de donkere, zwarte accenten geven een prachtig geheel. Voeg daar tijdloze, landelijke trekkers en een donker werkblad aan toe en deze landelijke keuken is klaar voor gebruik!

Een keuken tot in het kleinste detail afgewerkt

En daar blijft het niet bij. Door deze keuze van de juiste toestellen zorgen we ervoor dat deze keuken als een echt geheel oogt. Zo werd de gootsteen mooi in het werkoppervlak geïntegreerd. Een zwarte kraan zorgt hier voor de finishing touch. Ook bij het kiezen van de kookplaat en dampkap werd er naar design gekeken. De afwerking gebeurde met led strips die niet alleen voor een extra gezelligheid zorgen in de woning, maar bovendien extra licht geven op het werkblad. Een werkblad dat gemaakt is uit een duurzaam materiaal voor een keuken die lang meegaat.