Inrichting living

Inrichting living

Houtkleur is tijdloos

Bij de inrichting van deze living werd bewust gekozen voor een tijdloze houtkleur voor de meubelen. In het TV meubel wordt deze gecombineerd met een wit laminaat. De laden en kastdeuren werden op maat gemaakt volgens een methode die Luko Interieur speciaal ontwikkelde.

Salontafel en bijzettafeltjes in één

Voor de salontafel werd een nieuw concept ontwikkeld. De salontafel bestaat namelijk uit 4 delen. Deze kunnen samengezet worden als salontafel, maar ook afzonderlijk gebruikt worden als bijzettafels. Bovendien bevat elk deel ook een handige opberglade.

Vlakke kastenwand

Door gebruik te maken van geïntegreerde lades zorgen we er voor dat uw kasten een mooi vlak worden die niet enkel mooi, maar ook praktisch is. De lades worden zo geïntegreerd dat deze zeer makkelijk uittrekbaar zijn.

Volledig afgewerkt interieur

Wanneer u bij Luko Interieur langskomt voor het ontwikkelen van uw project hoeft u niet meerdere leveranciers raadplegen. Wij zorgen ervoor dat alles tot in de puntjes aangepakt wordt! Hebben wij een expertise niet in huis, dan werken wij samen met andere experten in hun vak om uw project zo vlot te laten verlopen.