Bij Luko Interieur maken we Interieur voor particulieren en professionelen. Op die manier garanderen we voor beiden de nieuwste innovaties, trends en designideeën in hun interieur te kunnen verwerken.
Bij ons kan u dus terecht voor alle hout-projecten. Een nieuwe keuken, een winkel die opnieuw ingericht moet worden, een kast die volledig op maat moet gemaakt worden, meubelen voor in de hal, living of garage? Wij doen het voor en vooral met u.

Als particulier kan u bij ons terecht zonder plannen of schetsen van een interieurarchitect. Dit doen wij tenslotte zelf in-house. Toch al een idee, plan of volledige uitvoering op papier of in gedachten ook dan kan u bij ons terecht. Wij zijn tenslotte graag uw partner bij de uitvoering. Een proces dat bij ons volledig op uw noden, dromen en budget afgestemd wordt. Verder wordt alles in ons eigen atelier vervaardigt, waardoor we alle uitvoeringsplannen 100% kunnen garanderen bij oplevering. Al onze vakmannen hebben 30 jaar ervaring in de sector en weten dus perfect waar ze mee bezig zijn.

Professionele vragen? Ook dan helpen we u graag. Wij werken samen met architecten, schrijnwerkers, standenbouwers… om tal van projecten te kunnen uitvoeren. Dit kan gaan van het verzagen van materialen tot het volledig uitvoeren van projecten. Doordat we beschikken over een uitgebreid machinepark kunnen wij alles in-house uitvoeren. Of het nu gaat van de afwerking van platen in onze plakmachine, het persen van platen, verzagen van hout of het frezen van heel gedetailleerde tekeningen. Door onze ervaring in het vak zullen wij u als partner steeds een kwalitatief resultaat bezorgen.

Klaar voor een nieuwe keuken, een leuk nieuw project, een waterbestendige badkamer of misschien de nieuwe inrichting van uw winkel of kantoor? Wij helpen bij de praktische uitvoering. Interieur voor particulieren en professionelen? Contacteer ons voor een afspraak.