Bij Luko Interieur kan u niet enkel als particulier terecht. Ook professionelen kunnen bij ons terecht voor alles wat met interieur, hout en zoveel meer te maken heeft. Binnen onze professionele afdeling hebben we meerdere mogelijkheden… Zo werken wij samen met meerder professionele klanten waarvoor wij de uitvoering van hun projecten verzorgen.

Bent u de eigenaar van een bedrijf? Heeft u een kantoor of winkel? Een toonzaal die misschien een nieuw interieur kan gebruiken? Daarvoor bent u bij ons aan het juiste adres! Met meer dan 40 jaar ervaring in alles wat interieur aangaat zijn wij uitgegroeid tot expert in maatwerk. Van winkel- tot kantoorinrichting en zoveel meer. Wij kunnen instaan voor het volledige project, van plan tot oplevering. Alles wat gaat van kasten, tafels, bureaus, Quickstep vloeren en plafond… Heeft u al een architect geraadpleegd om de indeling te bepalen? Geen enkel probleem. Samen met u en uw architect werken we samen om de werken zo vlot mogelijk te laten verlopen. En dat natuurlijk met een gegarandeerde kwaliteit. Heeft u reeds een openingsdatum bepaalt? Wij zorgen dat u niet moet vrezen voor de deadline. Bij ons kan u erop aan dat alles binnen de vooraf besproken timing opgeleverd wordt.

Bent u een architect? Interieurvormgever? Standenbouwer? Schrijnwerker? … Wij zijn steeds op zoek naar vaste partners voor het uitvoeren van uw projecten. Projecten die gaan van de inrichting van musea tot interieurinrichting van een woning. Volledige uitvoering van plannen tot het op maat zagen van uw materialen. Geen project is te groot of te klein voor ons. Wij helpen u graag bij elke uitvoering! Interesse? Wij komen graag eens langs om ons persoonlijk voor te stellen en enkele van onze projecten meer toe te lichten. Contacteer ons voor een afspraak.