Luko Interieur is gespecialiseerd in inrichting op maat. En dat zien we breed. Of u nu op zoek bent naar een gloednieuw interieur waarbij budget geen rol speelt, of er misschien een klein budget beschikbaar is en u eerder aan de renovatie van uw huidige keuken denkt. Een ding is zeker, u bent waarschijnlijk op zoek naar kwaliteit. En dat garanderen wij.

Bij ons kan u terecht voor al uw vragen rond interieur en hout. Een nieuwe keuken, de renovatie van een badkamer, de inrichting van een poolhouse en zelfs het maken van een kast volledig op maat die onder je trap past. Niets is onmogelijk als u kiest voor ons.

Bij de start  gaan we steeds samen met u op zoek naar de perfecte balans tussen technologie, design en praktische indeling. Wat niet altijd gemakkelijk is. We starten bij het maken van een uitvoeringsplan, waarbij we bij u thuis opmetingen komen doen. Op die manier wordt nadien al uw inrichting op maat gemaakt in ons atelier. U heeft misschien al een perfect idee hoe die nieuwe dressing er moet uitzien of misschien helemaal niet. Wij tekenen uw ideeën volledig uit en gaan vanaf daar aan de slag in ons atelier.

Al onze materialen zijn van de beste kwaliteit. Deze worden in ons atelier op maat verwerkt tot het interieur dat u wenst. Daarna komen we alles bij u thuis installeren. Op die manier kunnen we een perfecte afwerking verzorgen. Plaatst u de door u gekozen keuken, badkamer, … liever zelf? Geen probleem, wij leveren u alle materialen aan, bijgevoegd van een duidelijk plan. Stoot u bij de plaatsing op problemen, wij helpen je verder.

Klaar voor een nieuwe keuken, een waterbestendige badkamer, nieuwe meubelen in de living of hal? Wij helpen bij de praktische uitvoering. Contacteer ons voor een afspraak.