Keukens 100% op maat gemaakt.

Bij Luko Interieur worden alle keukens 100% op maat gemaakt. Modern, klassiek, landelijk of nog iets compleet anders. Bij Luko Interieur in Waarschoot (Lievegem) bent u aan het juiste adres. Wij zijn reeds meer dan 40 jaar gespecialiseerd in het maken van keukens.

LEES MEER

Klassieke witte keuken

De keuken op maat voor uw kookkwaliteiten

Of u nu een echte chef bent, een hobbykok, of gewoon dagelijks kookt, uw keuken moet degelijk en functioneel zijn. Dat weten we maar al te goed bij Luko Interieur. Sinds 1987 maken wij keukens die stuk voor stuk kwaliteit uitstralen. Samen met u bekijken we alle mogelijkheden, alle vragen en alle noden. Zo bekomen we samen een keuken die perfect bij u aansluit qua noden én budget!

Keukens 100% op maat gemaakt

Bij ons kan u erop rekenen dat de keuken perfect aangepast is naar uw woning. We starten met het bekijken van plannen, mogelijkheden en eventuele technieken.

Daarna komen wij bij u thuis opmeten zodat alles tot op de millimeter perfect kan worden verzaagd. Pas dan gaan we aan de slag in ons eigen atelier in Waarschoot (Lievegem), Oost-Vlaanderen. Daar komen alle gekozen materialen toe en verwerken wij deze tot uw droomkeuken.

Eenmaal de keuken klaar staat in ons atelier maken wij een afspraak om deze te komen plaatsen. Onze keukens worden geplaatst door mensen met echte kennis van het vak. Daarom kunnen wij een hoge kwaliteit en afwerkingsgraad garanderen.

Een keuken met de laatste technieken

Techniek staat niet stil, en dat is niet anders bij keukens. Wij zijn steeds op de hoogte van de laatste ontwikkelingen op de markt. Dat gaat van nieuwe systemen voor scharnieren, tot de nieuwste materialen, trends en stijlen.
Benieuwd naar enkele nieuwe trends? Neem alvast een kijkje op onze trends pagina!

INTERIEURTRENDS

Landelijke keuken op maat

Projecten