Uw droominterieur, onze specialiteit.

Bij Luko Interieur zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van uw (totaal)inrichting. Op zoek naar een nieuwe keuken, badkamer, dressing, slaapkamer, haardmeubel, livingkast… Wij gaan er graag mee aan de slag, of het nu een volledig nieuwe inrichting is, of een verbouwing van een bestaande.

LEES MEER

Gespecialiseerd productieproces, voor 100% maatwerk.

Omdat al onze producten gefabriceerd worden in ons eigen, professioneel atelier, zijn al onze producten volledig persoonlijk en op maat gemaakt. Bovendien hebben ze ook nog eens een kwaliteit die voldoet aan alle de normen die u als klant wenst.
Doordat alles bij ons geproduceerd wordt kunnen wij al uw projecten en dromen waarmaken. Hebt u een groot of klein budget? Wij gaan kijken welke materialen we het best gebruiken om een kwalitatief product af te leveren binnen uw mogelijkheden.

Een inkijk in onze productie

Vanaf stap 1 begeleiden wij u in het realiseren van uw interieur.

Nog geen idee hoe die nieuwe keuken er moet uitzien? Geen probleem! Een ontwerp wordt samen met u opgemaakt, of dat nu modern, eigentijds of net landelijk is. We gaan de beschikbare ruimte gaan analyseren en bekijken wat een optimale indeling kan zijn voor u.
U hoeft dus niet op voorhand bij een interieurarchitect langs, dat geld steekt u liever in de badkamer, keuken of dressing van uw dromen!

Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij aan de slag met de door u gekozen materialen. Alle materialen komen toe in ons atelier en worden volledig op maat verwerkt. Platen worden op maat verzaagd, gefreesd en afgewerkt. Alle onderdelen worden gemonteerd en vertrekken richting de klant. Bij u thuis wordt alles door onze eigen, goed opgeleide mensen geplaatst. Bij de plaatsing kunnen wij dan ons 100% maatwerk verder tot in de details afwerken.

Hebt u op dat moment nog vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? Onze mensen helpen u hier graag verder en geven duidelijke uitleg bij al onze producten. En geen nood, van ons zal u geen spoor terugvinden eens u nieuw interieur geplaatst is. U hoeft dus enkel maar te genieten!

Projecten