Blum

Corian

De eindeloze mogelijkheden van DuPont™ Corian®
laten dromen uitkomen

DuPont™ Corian® kan alles zijn wat u zich hebt voorgesteld. Golvende, nagenoeg onzichtbare naadloze, organische vormen, gedurfde effecten van kleur en lichtdoorlatendheid – als u het kunt bedenken, kunt u het ook maken met Corian®. Denk maar aan talloze toepassingen: keukens, badkamers, kasten, … u bedenkt het, en het kan!

Slijtvast materiaal perfect voor in keukens en badkamers

Corian® behoudt zijn uitstraling en biedt weerstand tegen de meeste krassen en stoten die voorkomen bij dagelijks gebruik. Daarom dat dit materiaal enorm geschikt is om te gebruiken bij het bouwen van uw droomkeuken of badkamer. En daar stopt het niet!

Eenvoudig te reinigen

Corian® heeft een niet-poreus oppervlak, dit voorkomt dat vuil en vlekken in het materiaal binnendringen. Markeringen en vlekken blijven op het oppervlak liggen en kunnen eenvoudig worden verwijderd. Vandaar dat wij u graag dit materiaal aanraden, en dan zeker in een badkamer. Geen lastig schrobwerk meer in de douche.

Meer dan 100 kleuren beschikbaar, voor bij elk interieur

Door de jaren heen zijn er steeds meer kleuren beschikbaar. Nu al meer dan 100! Perfect dus om te integreren in uw droominterieur. Naast de talrijke kleuren kan het materiaal in vele toepassingen geïntegreerd worden. Een douche volledig afgewerkt in Corian®, en dat volledig op maat en hoe u het wil? Geen probleem! Een gootsteen naadloos integreren in het werkblad van uw keuken? Geeft een prachtig resultaat. Corian® als alternatief voor houten meubelen? Geen enkele toepassing is onmogelijk!

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Maak een afspraak


Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.