Space Tower Blum
Blum

Space Tower

Comfortabele bereikbaarheid en veel opbergruimte

De voorraadkast SPACE TOWER fascineert door gemakkelijke bereikbaarheid van de voorraden, biedt enorm veel plaats voor voorraden en is individueel aan te passen aan de verschillende persoonlijke behoeften van de klanten.

Voor veelzijdige bereikbaarheid

Apart te openen, volledig uittrekbare laden bieden een goed overzicht en een directe bereikbaarheid van de artikelen – zelfs van 3 kanten. Men kan de artikelen gemakkelijk van bovenaf uit de laden nemen. Door de geringe bedieningsinspanning is het gebruik van de voorraadkast kinderspel.

Voor allerlei artikelen

Met SPACE TOWER wordt de beschikbare opbergruimte zo goed mogelijk benut. Hoge en gesloten lades zorgen ervoor dat u voorraden veilig kunt opbergen. Flexibele lade-indelingen zorgen voor orde en een veilige plaatsing van de artikelen. Elke lade kan worden belast met een totaalgewicht van 70 kg.

Voor veelzijdige mogelijkheden

SPACE TOWER is flexibel in de hoogte, breedte en diepte en kan dus steeds worden aangepast aan de benodigde opbergruimte. Op die manier benut de praktische voorraadkast elke millimeter van de beschikbare ruimte. Met verschillende bewegingstechnologieën kan de voorrraadkast verder worden aangepast aan de persoonlijke behoeften.

Benieuwd naar alle mogelijkheden?

Maak een afspraak


Leave a Comment

Your email address will not be published. Marked fields are required.