Partner voor al uw projecten

Bij Luko Interieur werken we niet alleen voor particulieren, maar werken we ook voor en samen met professionelen. Schrijnwerker, architect, projectontwikkelaar, standenbouwer, winkeluitbater… en op zoek naar interieuroplossingen? Wij helpen graag!

LEES MEER

Van winkelinrichting tot standenbouw

Als professionele partner helpen wij u graag bij het realiseren van verscheidene projecten. Een herinrichting van een winkel, de opbouw van een stand, versnijden van materialen…

Open relatie voor optimaal resultaat

Vanaf het eerste contact zitten we samen om alle plannen en ideeën te overlopen. Wij werken verder aan bestaande plannen, of tekenen deze volledig uit.

Wanneer alle plannen perfect op punt staan gaan we over tot de productie in ons eigen atelier. Alle materialen komen aan en worden 100% op maat gemaakt: zagen, frezen, afplakken, verlijmen, monteren, … Het is dan ook volledig aan u om aan te geven wat er allemaal moet gebeuren.

Met behulp van onze cnc kunnen wij heel specifiek frezen. Op zoek naar een partner die gewoon materialen op de juiste maat kan snijden? Ook daarvoor kan u bij ons terecht!

Alle producten kunnen door u afgehaald worden in ons atelier, of wij helpen u bij het leveren/plaatsen bij uw klant.

Projecten