Uw droominterieur, onze specialiteit.

Bij Luko Interieur zijn we gespecialiseerd in het vervaardigen van uw (totaal)inrichting. Op zoek naar keukens, badkamers, dressings, slaapkamers, haardmeubelen, livingkasten… Wij gaan er graag mee aan de slag, of het nu een volledig nieuwe inrichting is, of een verbouwing van een bestaande.

LEES MEER

Gespecialiseerd productieproces, voor 100% maatwerk.

Omdat al onze producten gefabriceerd worden in ons eigen, professioneel atelier, zijn al onze materialen volledig persoonlijk en op maat gemaakt én hebben ze bovendien nog eens een kwaliteit die voldoet aan de normen van u, de klant.

Een inkijk in onze productie

Vanaf stap 1 begeleiden wij u in het realiseren van uw interieur. Een ontwerp wordt naar uw behoeften opgemaakt, of dat nu modern, eigentijds of net landelijk is.

Na goedkeuring van het ontwerp gaan wij aan de slag met de door u gekozen materialen. Alle materialen komen toe in ons atelier en worden volledig gepersonaliseerd. Platen worden op maat verzaagd, gefreesd en afgewerkt. Alle onderdelen worden samengevoegd en vertrekken richting hun eindlocatie. Bij u thuis wordt alles door onze eigen, goed opgeleide mensen geplaatst.

Hebt u op dat moment nog vragen, opmerkingen of onduidelijkheden? Onze mensen helpen u hier graag verder en geven duidelijke uitleg bij al onze producten.

Projecten